Meiltä saat myös ilmaisen kuvan messuständistäsi

       

Älä hosu

Aloita messusuunnittelu ajoissa
Jo pari kuukautta ennen messujen alkamista on hyvä aloittaa suunnittelu. Näin vältytään turhalta stressiltä ja kustannustekijöistä. Suunnittele etukäteen missä tapahtumassa tulet olemaan mukana.

Vinkki: Klikkaa ja katso mitä tapahtumia on tulossa

Tee budjetti

Ohjaa rahasi näkyvyyteen
Tutustu sivuihimme ja katso mitä tarvitset näkyäksesi. Mieti messuosastomalleja ja katso kuinka paljon telineet kustantavat. Lisää tähän budjettiin osastopaikan hinnan, esitteet, hotelli ja matkat niin saat perusbudjetin kasaan.

Vinkki: Klikkaa tästä ja katso kuvatelinehinnat

Suunnittele sanomasi

Miksi olet messuilla?
Suunnittele valmiiksi sanomasi ja mitä menet messuille myymään. Esimerkiksi kuvatelineisiin on helppo vaihtaa kuvan/sanoman joten voit suunnata sanomasi tapahtuman kohdeyleisöä ajatellen. Älä jätä viestisi laatimista viimme tinkaan vaan aseta tavoitteet ja kohderyhmät.

Vinkki: Klikkaa tästä ja katso suurkuvien suunnitteluoppaan

Suunnittele messuosastosi

Kartoita messuosastotarpeesi
Aloita messuosaston suunnittelu ajoissa. Näin löydät sinulle sopivat ratkaisut niin näykyvyyden kuin kustannusten suhteen.

Vinkki: Klikkaa tästä suunnittelupohja itsellesi ja tulosta

Aloita perusvalmistelut jo tänään

Käy läpi tärkeimmät tapahtumakohdat
Kun aloittaa messusuunnittelun niin hyvässä tapauksessa mieleen tulee puolet siitä mitä pitäisi tehdä. Osasto, tilaukset, majoitus, matkat, kuvatelineet, mainostoimisto, esitteet, käyntikortit, jatkojohdot....

Vinkki: Klikkaa tästä perusaikataulu ja laadi sen pohjalta omasi